Hvorfor er det viktigere å ha uendelig mange valg, enn å ta noen av dem? Husk, å ikke velge er også et valg...


NFV: Nyheter fra virkeligheten

Dessverre er det slik at nyheter i stor grad har gått fra å være opplysende til å bli underholdende. Derfor vil vi her på m24.no prøve å bidra med litt annerledes vinkling på noen saker.

Kronprins Haakon har denne våren reist rundt på norske skoler, og han gjør det ikke for underholdningens skyld. Han er opptatt av hvordan verden ser ut, utviklingen fremover og FN. Vårt Land har trykket opp hans nyttige webtips, og de gjentar vi gjerne:

www.gapminder.com
www.tusenarsmalene.no
www.global.no
www.fn.no
www.un.org
www.globaldignity.org
www.undp.no
www.unmilleniumproject.org
www.unaids.org

Her er det massevis av opplysende informasjon for den som vil SE og LÆRE! Derfor vil akronymet NFV (Nyheter fra virkeligheten) stå utenfor saker her på m24.no som er annerledes enn de du finner i media. Det kan være en annen vinkling på ting, eller stoff som til vanlig får for lite fokus.

Pekerne ovenfor representerer helt klart det siste. Verden er utrolig skjevfordelt, og dette får svært lite oppmerksomhet. Vi i den rike del av verden har gitt oss over til underholdningen, og prøver å fortrenge status. Dette kan ikke fortsette i det uendelige, og derfor er kunnskap om situasjonen viktig. God tur til pekerne til kronprinsen – her var det mye nyttig stoff!