Bli sett!

Vinteren er en herlig padletid. Mørket kommer fort, og da er det viktig å være synlig! Jeg har hatt stor glede av signalfargede buffer med refleks. Disse har du stor glede av også om sommeren - da båtene legger godt merke til dem! Fungerer også glimrende på sykke.

Bilde av buffer

Jeg lagerfører fargene signalgul og orange. De koster 200,- pr stk + porto(eller 300,- for to stk. + porto). Sommberbilder av buffen finner du i bloggen min: Gjest i "Sommeråpent" på NRK. Bestilling sendes til lars@verket.no

Mørkepadling

LyktI tillegg til refleks er det viktig med lys i mørket. Du er faktisk pliktig til å ha minst en lommelykt med deg i kajakken når det er mørkt. Da begge hendene brukes til å holde i åra, så er det praktisk med en montert lykt. Det høyeste punket i båten er jo hodet ditt, så da er det praktisk med en lykt på hodet! Jeg har hatt stor glede av to forskjellige lykter fra Navilight. Den ene heter NaviLight 360 (se bildet) og har hvitt lys rundt hele (499,-). Den andre heter Navi Light Tri Color og har tre sektorer med lys - hvitt, rødt og blått (549,-). Jeg har stort sett begge typer inne. Porto tilkommer. Kan bestilles på samme adresse som over.

Helt til slutt: Å bli sett er viktig også i andre sammenhenger... (Fra bloggen min.)