Utfordring til partiene

ReduksjonsPartiet stiller dessverre ikke til valg, men vil gjerne utfordre partiene til å forklare hvordan de skal finne flere jordkloder på litt sikt. Norges økologiske fotavtrykk er ikke bærekraftig, og en omstilling av vekst og forbruk må til. Hvordan vil ditt parti løse dette? Legg igjen kommentar.

2 Responses to “Utfordring til partiene”

  1. Tore Bergum says:

    Sjekk Miljøpartiet Dei Grøne, mdg.no!

  2. Lars Verket says:

    Vi har fått flere tips om MDG, og ser vel at de har mye bra i sitt program.
    Reduksjonspartiet.no ble etablert som en kritikk til de partiene som I DAG sitter på Stortinget, og er ment som en politisk ytring i den pågående valgkampen.
    MDG er jo et parti med program på en rekke felter. Reduksjonspartiet.no setter fokus på reduksjon som en viktig del av løsningen, og utfordrer Stortingets partier til å svare på hvor de skal finne 2-3 jordkloder til…

Leave a Reply