Reduksjonspartiet vil noe annet enn de andre!

Vi er midt inne i Stortingsvalgkampen 2009, og på ett vesentlig område er ALLE partiene like. De vil ha mer! Mer penger, flere ting, vekst i alle sektorer. Til nød kan de strekke seg til at “vekstens sammensetning må endres” (finansminister Halvorsen til “Folkevett”), men der slutter det. Med en slik politikk må de andre partiene om noen tiår spa fram et par nye jordkloder. Vi i Reduksjonspartiet (RP) ser på dette som lite sannynlig, og vil heller begynne å redusere NÅ. Da kan vi kanskje få noe i stedet som er bærekraftig og ønsket. Øystein Dahle er jo kjent for sitatet:

Vi er tingrike, men tidfattige!

Litt færre ting, mer tid! Tiden kan brukes til noe som er bærekraftig, og på denne bloggen vil det etterhvert komme mange gode forslag!

2 Responses to “Reduksjonspartiet vil noe annet enn de andre!”

  1. Tore Bergum says:

    Sjekk Miljøpartiet Dei Grøne, mdg.no. Vi treng vel ikkje endå eit miljøparti som går grundig til verks og analyserer forbi teknologiske løysingar. Saman er vi sterkare. Ikkje høyrt om oss? http://www.mdg.no

  2. Lars Verket says:

    Vi har hørt om dere, og ønsker oss både parti- og prinsipprogram på web!
    Ønsker dere også lykke til i valgkampen!

Leave a Reply